Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Irodaszer-, eszköz > Prezentációs technika > eBeam mobil interaktív és prezentációtechnikai eszköz
Csatlakozott 2012.
 

eBeam mobil interaktív és prezentációtechnikai eszköz

Feladva:2013.02.24.
Irányár:170000 HUF
Modell- vagy cikkszám:Edge Projection USB
Származási hely:USA
Márkanév:eBeam
Dobja el a krétát, és vegye kézbe a jövőt!

Az eBeam Edge Projection eszközzel hordozható interaktív tábla lehet a jó öreg fehértábla, egy fehér faldarab az osztályteremben, de segítségével bármilyen más, sima felület is percek alatt interaktívvá varázsolható! Izgalmas megoldás lehet az interaktívvá tett tanári asztal lapja, egy elölről/hátulról megvetített üveglap, vagy egy LCD / TV monitor interaktívvá tétele!

Az eBeam Edge hordozható interaktív eszköz elfér a zsebben, könnyen kezelhető és több oktató is osztozhat rajta... A zsebben elférő, 76 grammos, pehelysúlyú eBeam Edge nem csak árában, de tudásában is kiváló alternatívája a fix rögzítésű, komplex, nehéz interaktív tábla megoldásoknak.

A drágán vásárolt és telepített interaktív táblák behatárolják a munkaterületét és gyakran hagyományos fehértollas használatra alkalmatlanok! Az eBeam Edge Projection támogatja a projektoros és projektor nélküli módot egyaránt.

Az eBeam Edge Projection modell egy hordozható interaktív eszközből (vevőegység), egy interaktív tollból és a táblaszoftverből áll. Szükségünk van még egy számítógépre és egy projektorra is.

A vevőegységet a felületen stabil mágnesekkel rögzítjük. Ha nem fémes a felület, akkor sincs baj, mert a szett tartalmaz 4 db öntapadós-mágneses tartólapot, amit falra, vászonra, egyéb nem mágneses felületre is elhelyezhetünk, és onnan bármikor le is vehetjük! A négy öntapadós tappanccsal akár 4 termet is előkészíthetünk, így valóban kihasználható az eszköz mobilitása olyan iskolákban is, ahol nem mágnesesek a meglévő táblák.

Az Edge vevőegységét nem kell a tábla sarkába tennünk, az bárhol elhelyezhető a táblán. A kis egységgel óriási méretű interaktív felülethez jutunk: a maximális interaktív munkafelület mérete 275x152cm lehet!

Az egyperces installálást, a vevőegység és a projektor PC-hez csatlakoztatása (USB vagy Bluetooth opció modelltől függően), majd egy gombnyomásra előhívható 9 pontos kalibráció követ... és már használatra kész az interaktív táblánk.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2024
Hosted by