Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Irodaszer-, eszköz > Kereskedő > Dél-Szlovákiai értékesítési lehetőség jelentős beruházás nélkül
Csatlakozott 2012.
 

Dél-Szlovákiai értékesítési lehetőség jelentős beruházás nélkül

Feladva:2012.08.14.
Márkanév:Hatékony értékesítési csatorna
Fizetés módja:T/T, M/T, CASH, D/P
Ajánlat a gyártók és forgalmazók számára
Aki csomagolással, csomagolószerekkel foglalkozik, illetve irodai felszereléseket, kellékeket, fogyóeszközöket, másoló papírokat, borítékokat, mappákat, lefűzőket, dossziékat gyárt vagy forgalmaz minden rendkívüli beruházás nélkül kerülhet be rendszerünkbe, mint viszonteladó. Társaságunk üzleti célja, hogy Dél-Szlovákia számára megfelelő árú és minőségű termékeket biztosítson a csomagolás és irodaszer termékkörökben.
Tudjuk ma külföldi vállalkozást beindítani, létszámot, irodát, raktárat üzemeltetni, elektronikus vagy hagyományos értékes
Termékeiket bárki megvásárolhatja a webshopon keresztül (természetesen a partner korlátozásának figyelembe vétele mellett, ha van ilyen). A webshop mellett természetes, hogy Ügyfélszolgálati raktárunkban személyes átvételt is biztosítunk a vevők számára, ahol az Ügyfélszolgálati irodánk működik (raktárral, elérhetőséggel, személyzettel). Ügyfélszolgálati irodánkat és raktárunkat a Nána Invest s.r.o. által (Nána-i önkormányzat saját vállalkozása) hasznosított több tízezer négyzetméteres területen alakítottuk ki, hogy a raktári kapacitás bővítésének ne legyen akadálya.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy számunkra a viszonteladóink és a vevőink is egyaránt fontosak. Kiemelt figyelmet fordítunk, hogy kizárólag korrekt vállalkozásokkal kössünk szerződést. Ennek alapvető feltétele, hogy a viszonteladók rendelkezzenek telephellyel (ahol megtalálhatóak), ellenőrizhető legyen a közösségi adószámuk. Érdeklődjön a részletekről!
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2024
Hosted by