Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Szállítás, közlekedés > Kamion és alkatrész > Platós, zárt dobozos, billenős kocsik gyártása!
Csatlakozott 2011.
 

Platós, zárt dobozos, billenős kocsik gyártása!

Feladva:2011.06.17.
Irányár:1 HUF
Származási hely:EU
Rövid határidővel vállaljuk platós, zárt dobozos, hőszigetelt és billenő felépítmények, könnyű- és nehéz pótkocsik, légterelők, tetőhálókabinok és fülkemagasítások kivitelezését. Ezen kívűl vállaljuk speciális felépítmények elkészítését is!

A vállalkozás kezdetben speciális görgős acélszállító konténerek gyártására és németországi exportjára alakult. Időközben, a piaci viszonyok megváltozása miatt a német partner érdektelenné vált a Kft. további működésében, így a tulajdonrészük kiváltásával saját tulajdonú Kft.-ként működtünk

Hasonló acélkonténerek gyártásával folytattuk tevékenységünket, de már az osztrák FRIKUS cég megrendelésére.

Párhuzamosan egyéb termékféleségeket is gyártottunk, többek között sör- és borüzemű tartályokat, speciális mobil szennyvíztisztító rendszereket, bodybuilding gépeket stb., valamint megkezdtük jármű felépítménygyártó tevékenységünket.

Ezen felépítményeket különféle kivitelben gyártjuk. Leggyakoribb az ún. platós-ponyvás változat, de a legkülönbözőbb, zárt (dobozos) és nyitott, hidraulikus emelőfallal szerelt, ruhaszállító, hőszigetelt, ADR, cserefelépítmény stb. kivitelben is készítjük.

Járműfelépítmény gyártásunkban az utóbbi öt-hat évben jelentős felfutás volt tapasztalható, cégünk ezidőtájt (ismereteink szerint) az egyik legjelentősebb bázissá vált az országban ezen tevékenységi körben. Kapcsolataink egyre szélesebb körűek. Termékeink minőségét és korszerűségét mi sem jellemzi jobban, mint hogy pl. a MERCEDES-BENZ AUTÓ MAGYARORSZÁG által az utóbbi években eladott teherjárművekre mi készítettük a legtöbb felépítményt, de sorolhatnánk a MAN, DAF, VOLVO, IVECO, TOYOTA, MITSHUBISHI, NISSAN, RENAULT, VOLKSWAGEN, FIAT, FORD, HYUNDAI, stb. referenciákat is.
#
A 2003-as Párizs-Dakar rally magyar Hyundai csapatának versenyteherautóit cégünk felépítményezte.
#
A különleges kihívásnak mindkét teherautó megfelelt!

#
Ügyfélszolgálati irodánkban személyesen fogadjuk Önt.
#
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2023
Hosted by