Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Építőipar, ingatlan > Ingatlan > Nagykanizsán beépítésre alkalmas telek eladó
Csatlakozott 2024.
 

Nagykanizsán beépítésre alkalmas telek eladó

Feladva:2024.02.11.
Irányár:18000000 - 18000000 HUF
Minimum rendelési mennyiség:1 Darab/Darabok
Fizetés módja:M/T, D/D, CASH
Nagykanizsa déli városrészében, közel a volt határőr laktanyához, kertvárosias lakóövezetben, 2770 m2-es földterület eladó. Az ingatlan közvetlenül utcafronttal határos.

Közművekből a víz, a villany (32 A) a telekre bevezetésre került. A csatorna az utca nyomvonalában húzódik, bekötése bármikor megoldható. A gázhálózat gerincvezetéke szintén elérhető, a telekre történő bekötése igénylés kérdése.

A kertvárosias lakóövezetbe (LKe-1) az alábbi felépítmények kivitelezésére van lehetőség: A kertvárosias lakóterület laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. A kertvárosias lakóövezetekben elhelyezhető telkenként legfeljebb két lakás. Az övezetben elhelyezhető épületek ? a lakó rendeltetésen kívül - a) a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, b) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, c) kulturális, d) legfeljebb 8 egységes szállás jellegű rendeltetést is tartalmazhatnak. Az építési övezet telekalakítási és beépíthetőségi előírását az önkormá
Beépíthetőség: 40%.

Jelenleg a telken egy felvonulási épület található, amely egy felépítendő épülethez nyújt raktározási, illetve egyéb logisztikai hátteret.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2024
Hosted by