Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Élelmiszeripar > Feldolgozás > Élelmiszer termékfejlesztés
Csatlakozott 2016.
 

Élelmiszer termékfejlesztés

Feladva:2023.08.08.
Irányár:10000 - 1500000 HUF
Származási hely:Magyarország
Minimum rendelési mennyiség:3 Darab/Darabok
? A mai világban az élelmiszer gyártók, forgalmazók, konyhák nem lehetnek életképesek, ha nem fejlesztenek folyamatosan. A világ felgyorsult, és a vállalkozóknak egyre nehezebb körülmények között kell életképeseknek lennie.
? Ma már nem elég lekvárt 65 % cukortartalommal és 50% gyümölcstartalommal gy ártani, vagy rántott húst kínálni a vendégnek, de a nagybani vásárló is ritkán megy el az áruért.
? Ki kell találni új termékeket, meg kell oldani a logisztikát, mindezt úgy, hogy a hatósági előírásoknak is megfeleljünk.
? Olyan termékeket kell gyártani, amelyek hosszú ideig az áruházláncok pultjain elálnak, illetve a vásárlás után a fogyasztó szükség szerint előveszi és akkor még fogyasztható.
? Egyre nagyobb az igény a vitaminnal, fehérjével, vagy ásványi anyaggal dúsított élelmiszerekre.
? Legalább ilyen fontos, hogy a különböző allergiásokat ki tudjuk szolgálni, glutén, cölikália, tejfehérje mentes, vagy csökkentett tartalmú élelmiszerek előállítása. Ezek új vagy növekvő piaci szegmenset jelentenek.
? Figyelembe kell venni a divatirányzatot, és ott különbséget tenni, mi az ami egészséges és jót tesz a szervezetnek, a fogyasztó szívesen vásárolja. Arra is figyelni kell, hogy nem csak egy divat irányzatot elégítsen ki, hanem valóban finomat egészséges élelmiszert kell előállítani. Ez a divat lecsengése után is a piacon marad.

? Egyik oldalon akiknek van hajlama és ideje egyre többet főz otthon. Mások még jobban igénylik a kiváló minőségű konyha kész ételeket. Ugyanígy az éttermek is minél jobban előkészített élelmiszereket szeretnék megvenni, mivel a piac egyenlóre nem alakult ki. Ugyanakkor a betérő vendéget tökéletesen kell kiszolgálni.

? Termékfejlesztéskor foglalkozni kell venni a népegészségügyi termékadóval.
Nagyon jelentős költséget lehet megtakarítani vele.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2024
Hosted by