Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Pass partner > Energia, tüzelő > Napenergia > KÁT támogatású naperőmű
Csatlakozott 2017.
 

KÁT támogatású naperőmű

Feladva:2020.02.06.
Irányár:220000000 - 230000000 HUF
Minimum rendelési mennyiség:1 Darab/Darabok
Már csak 1 tucatnyi naperőmű érhető el 25 éves KÁT támogatással!

Kulcsrakész, beüzemelt, illetve közcélú hálózatra kötött 0,5 MW teljesítményű naperőműveket építünk és értékesítünk. A projekt indítását megkönnyítendő, velünk szerződő partnereinknek kedvező kamatozású bankhitelt is intézünk, 10 éves futamidőre, meglévő önerő mellé.

Ahhoz, hogy utolsó tucat építés előtt álló naperőművünk közül az Öné legyen az egyik projekt, mindössze annyi kell, hogy Ön rendelkezzen a szükséges önerővel, melynek mértéke 70 MFt vagy 80 MFt attól függően, hogy az alap vagy a bővített DC oldali teljesítmény lesz kiválasztva. Az alap, azaz a DC 540 kWp teljesítményű naperőmű termelésre kész állapotú ára 220 MFt. A bővített, azaz a DC 600 kWp teljesítményre húzott erőmű ára az alaphoz képest +10 MFt. Hasznos megjegyzés, hogy a magasabb DC oldali teljesítmény kedvezőbb fajlagos költség mellett többlethozamot is jelent, ami tovább rövidíti a megtérülési időt.

Érdeklődését mielőbb érdemes lenne jeleznie, ugyanis a bankhitel egy nagyobb csomag részeként lesz a bank felé elbírálásra beadva. Részletesebb tájékoztatásért keressen bizalommal elérhetőségeimen.
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2020
Hosted by