Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Pass partner > Építőipar, ingatlan > Ingatlan > Nyugat-Magyarországi régióban 10 hektáros területen működő termálstrand eladó
Csatlakozott 2010.
 

Nyugat-Magyarországi régióban 10 hektáros területen működő termálstrand eladó

Feladva:2020.01.03.
Dunántúlon, a Nyugat-Magyarországi régióban 10 hektáros területen 800 m2 összes alapterületű működő termál strand különböző felépítményekkel, valamint a hozzátartozó kempinggel eladó. A termálfürdő lankás dombok ölében fekszik. A strandot 2009-ben építették a kiszolgáló létesítményekkel együtt, amely 50 fokos kúthőmérsékletű, gyógyhatású termálvízre települt. A különböző medencék és vízfelületek nagysága mintegy 1.000 m2.
A 27 fokos sportmedence 375 négyzetméteres, a 35 fokos Maci medence 350 négyzetméteres, a 32 fokos gyermekpancsoló 180 négyzetméteres, a 40 fokos 3 db ülőmedence 27 négyzetméteres.
A termálkút vize gyógyászati felhasználásra az alábbi kórképekben és állapotokban vélelmezhető: gyulladásos ízületi betegségek, gerinc és ízületi műtétek utókezelése, a csontritkulás minden formája, a gerinc- és ízületi sérülések utáni állapotok utókezelése.
A szabadtéri strandon élményelemekkel, nyakzuhannyal, sportmedencével, gyermekpancsolóval, ülőmedencékkel, pihenő és napozó ágyakkal, büfészolgáltatásokkal kényeztetik a vendégek, családok kényelmét.
A strandon és kempingben a család minden tagja kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogén-karbonátos gyógyhatású hévíz jótékony hatását.
A 250 férőhelyes kemping 60 lakókocsi-beállóval, egyedi víz-, villanycsatlakozással, mikrohullámú internet elérhetőséggel, büfés vendéglátó egységekkel, ingyenes parkolással áll a vendégek rendelkezésre.
Árzuhanás!
Eredeti ár: 660,- millió Ft
Jelenlegi ár: 501,- millió Ft vagy 1,5 millió EUR
Az ingatlan céggel együtt is megvásárolható!
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2020
Hosted by