Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Pass partner > Energia, tüzelő > Tüzelőanyag > Cég eladó
Csatlakozott 2017.
 

Cég eladó

Feladva:2022.05.19.
Irányár:84000000 - 84000000 HUF
Származási hely:Magyarország
Minimum rendelési mennyiség:1 Darab/Darabok
Önellátó, brikett és tűzifa gyárnak szánt teljesen új, épület, körbekerített, teljes infrastruktúrával eladó. A telek 5769 m2-es déli tájolású, ipari övezet, bármilyen tevékenységre alkalmas. Az ingatlan teljesen önellátó, rá van kötve a hálózati vízrendszerre. Be van vezetve az áram, saját tűzcsapokkal, 45 m3-es földalatti víztartállyal rendelkezik, mely az esővizet gyűjti össze. A vízgyűjtőrendszer, rákötött kerti csappal van ellátva, öntöző előkészítéssel.

Ezen felül 34 kW-os szolár rendszerrel, mely 3x160A-es kiépített rendszerre táplál vissza. (a fel nem használt energia visszaszámlázásából származó éves bevétel jelenleg 2.5 millió forint.) Telepítve van egy dízel generátor is, mely a tartalék rendszert üzemelteti, így az ingatlan, szükség esetén a szolgáltatóktól mentesen akár hónapokig is tud üzemelni. A biztonságról egy Multialarmhoz bekötött táv irányítható riasztó rendszer gondoskodik, mely az ingatlan kerületén elhelyezett infra sorompókra van kötve, a hagyományos épület védelmen túl. Az épület maga egy nettó 40x15 m-es csarnok, mely akár 6 kapun keresztül is alkalmas kamionok befogadására, ennek megfelelően 40 tonna terhelhetőségű padlózattal, és úttal rendelkezik, melyet egy táv irányítható toló kapu választ el az aszfalt úttól. Új aszfalt útnak köszönhetően a telephely könnyen, biztonságosan közelíthető meg.
A csarnok hőszigetelt, 10 cm vastag KingSpan panelből épült.

Igény esetén nettó 1.510.000.- Ft+ ÁFA-ért megvásárolható az 1 db letelepített dízel generátor, 1 db 1.100.000.- Ft +ÁFA- bebútorozott iroda konténer, és 1 db 2.000.000.- Ft +ÁFA- iroda szanitert konténer (iroda WC, mosdó, és zuhanyzóból álló konténer). Természetesen a konténer fűthető, hűthető.
Ingatlan Ára: Nettó 100 millió forint +ÁFA

A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2022
Hosted by