Csatlakozzon ingyen | Jelentkezzen be
Főoldal > Pass partner > Mezőgazdaság, állattenyésztés > Baromfi > Baromfitrágya tárolás nélküli hasznosítása
Csatlakozott 2010.
 

Baromfitrágya tárolás nélküli hasznosítása

Feladva:2017.08.24.
Állattenyésztőknek gazdaságos megoldást kínálunk a folyamatosan képződő nagy mennyiségű baromfitrágya tárolás nélküli hasznosítására.

Az ajánlat több előnyt kínál:
- A környezetvédelmi okokból a tárolással és hasznosítással kapcsolatos fokozott követelmények megszűnnek, a trágyából "környezet semleges" kereskedelmi áru, organikus talajjavító és növényi tápanyag keletkezik.
- Amennyiben a feldolgozás megközelítőleg szinkronba kerül a trágya keletkezésének ütemével, a drága tárolótér szükséglet minimálisra csökkenthető
- A feldolgozás folyamatos, a kapott termék semmilyen további műveletet nem igényel, azonnal felhasználható vagy hosszan tárolható.

Hogyan lehet mindezt elérni? Egyszerűen.

Kizárólagos szakmai és kereskedelmi képviseletként ajánlunk egy alapanyag szempontjából univerzális, nagy vízeltávolító képességű szárítót. A berendezés különlegessége, hogy a szárító testébe van beépítve a daráló. Ennek eredményeként nagyon kedvező a fajlagos hő és villamos energia felhasználás, magas a vízelvonó képessége (kísérletként szárított 85 % nedvesség tartalmú sörtörkölyt is), a szárítás időtartama 1-3 perc(!).
Mivel a technológia széles határok között szabályozható, sűrűn változó bemenő nedvesség esetén is automata üzemmódban elérhető a beállított kimenő nedvesség elérése.

Ezzel a szárítóval bármelyik fajta baromfitrágya megszárítható és darálható, a hozzá illesztett pelletálóval pedig trágyázásra alkalmas pellet készíthető, mely a műtrágya szórás gépeivel kijuttatható.

Kalkuláció szerint gyorsan megtérülő beruházásról van szó. Amennyiben nem saját mezőgazdasági termelésébe kívánja a pelletet felhasználni, segítünk az értékesítésében.
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Üzenetküldés az ajánlat feladójának!

Kérjük jelentkezzen be!

E-mail cím:
Jelszó:
Még nem regisztrált?
Egy perc alatt, ingyen csatlakozhat!
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - Könyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2020
Hosted by