Az Eszpresszón Túl - Scott Rao
ELŐRENDELHETŐ
Scott Rao - Everything But Espresso című könyvének magyar nyelvű fordítása
Magyar cím: Az eszpresszón túl
Oldalak száma: 70 színes A4, keményfedeles
Várható megjelenés ideje: 2016 november-december
Idézetek a könyvből:
"A kávés szakemberek egyik legfrusztrálóbb élménye, amikor elkészítik a "tökéletes" csésze kávét, de nem képesek megismételni ugyanazt az élményt. Mivel egy csésze kávénak az ízét, számtalan változó befolyásolja, talán lehetetlen is megismételni pontosan ugyanazt a csészét. Célom, ennek a könyvnek az írásánál, hogy azonosítsam a kulcsfontosságú változókat, elmagyarázzam, hogy hogyan hatnak a kávé ízére és megtanítsam, hogy hogyan optimalizálhatjuk ezeket a változókat a lehető legjobb kávé elkészítése érdekében."
"Ez a könyv egy útmutató a nyomás nélküli kávékészítő technikákhoz. Úgy döntöttem, hogy ebben a könyvben nem foglalkozom az eszpresszóval, mert az eszpresszó elkészítésének és kivonatolásának dinamikája különbözik minden más kávékészítési folyamattól. Egy mélyrehatóbb szemléletért az eszpresszó tudományát és elkészítését illetően, lásd A Profi Baristák Kézikönyvét."
"A szifon kávé fizikája talán bonyolult, de a folyamat nem varázslat és a kávét nem érdekli a testtartásod, a kézzel faragott bambusz lapátod vagy a voodoo keverési technikáid."
http://pacificaffe.com/48-konyvek
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>