Bor dekantáló
Feladva: | 2012.11.17. |
Irányár: | 7000 - 10000 HUF |
Márkanév: | BorVarázsló |
Minimum rendelési mennyiség: | 25 Darab/Darabok |
Fizetés módja: | M/T, CASH |
Maximum kapacitás: | 1000 Darab/Darabok / Hét |
Csomagolás módja: | díszdoboz, kb 50 dkg |
Szállítási idő: | 7 nap |
BorVarázsló!
Használatának köszönhetően a frissen bontott bor is azonnal simává, ragyogóbbá válik, valódi zamata előkerül, olyan, mintha sokkal értékesebb, drágábban vásárolt bort bontott volna fel!
A bor felnyitása után a BorVarázslón keresztül azonnal betölthető a poharakba. A BorVarázslón áthaladva, miközben a BorVarázsló oldalán levő kis lyukon keresztül levegő áranlik a borba, az intenzív örvénylés közben átjárja a levegő az addig élettelen bort. Az üledéket a BorVarázslóban található kis szűrő felfogja, a bor fényesebb, ragyogóbb lesz.
Miért van szükség dekantálásra?
Amikor a bor elkészül, olyan állapotba kerül, amilyennek a borász megálmodta, el kell zárni a levegőtől, hogy további kémiai folyamatok ne játszódjanak le benne. Ilyenkor "bezárják" a borba az arra jellemző aromákat, illatanyagokat. Az idők folyamán az üveg alján üledék is képződhet. A dekantálás időigényes folyamat, nagy felületű dekantáló edényben történik. A 2-3 órás időtartam alatt a bor ismét "feléled" az aromák erőteljesebbek lesznek, érezhetően "felüdül" a bor, illatosabbá, zamatosabbá válik.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>