Száraztészta 4 és 8 tojásos
Feladva: | 2013.12.22. |
Irányár: | 154 HUF |
Származási hely: | Magyarország |
Márkanév: | Megyeri-féle száraztészta |
Minőségi tanúsítványok: | HACCP |
Maximum kapacitás: | 60 Tonna / Hónap |
Az elkészítés, főzés során a termék csomagolásán feltüntetett főzési időket kell irányadónak tekinteni, de ezt természetesen nagyon sok tényező befolyásolja, ilyenek a főzéshez használt víz mennyisége, víz keménysége, és nem utolsó sorban az egyéni íz érzékelés, amely minden embernél más és más.
A házi jellegű termékek főzési ideje rövidebb, mint az azonos formátumú, nagy üzemek durum liszttel készített 4 és 8 tojásos tésztáinak, de az íze közelebb áll a régi hagyományos tésztákéhoz.
Általánosságban a következő elvek alkalmazása ajánlott a tészta főzése során.
-A száraztésztát forrásban lévő vízbe kell tenni, ennek mennyisége kb. tízszerese legyen a száraztészta tömegének, vagyis 1kg száraztésztát 10 kg(liter) forrásban lévő vízbe kell tenni.
- A vízhez adjunk sót és kevés olajt. Az olajjal könnyebben elkerülhető a termék főzés közbeni összetapadása.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>