Hírnév egy hónapig

Publikálva:    Kategória: Médiaszoba    Kommentek: 
Új kiemelt helyek a főoldalon

2012. december 2-án megújítottuk az Üzleti Ajánlatok.hu hirdetési helyeit, hogy az azokban szereplő termékek még több figyelmet és érdeklődést kapjanak.

 

Főoldalunkon, a középső hasáb tetején immár nemcsak egy kiemelt hirdetés látszik egy időben. Így meghosszabbodott az az időtartam, amely erejéig a napi 4-5.000 látogató “látómezejébe” kerülnek az itt elhelyezett ajánlatok.

 
új kiemelési lehetőségek
 

Mind a nagy, mind pedig a közepes méretű kiemeléseknél megtartottuk a választási illetve a léptetési lehetőséget, így nem feltétlenül kell kivárni egy-egy hirdetés megjelenését.

Új pozícióként vehető igénybe a napi hírlevél legfelső részében a kiemelt hirdetés, hangsúlyos fotóval és bőséges leírással. Mivel a hírlevél naponta közel 20.000 regisztrált vállalkozás postafiókjába jut el, egyedülálló nézettséget és ismertséget biztosít cégének.

 
kiemelés a hírlevélbe
 

Összehasonlítva a piaci ad view (megtekintés) és click through (rákattintás) árakkal, a kiemelt hirdetési pozíciók költsége a bannerhirdetések árai alatt marad, így azoknál hatékonyabb megoldást kínál új termékek piacra vitele, elfekvő készletek, akciós kínálat értékesítése során.

 

A kiemelt hirdetési helyek az online irodába belépve, új ajánlat feltöltésekor, vagy a már megjelent ajánlatok listájából rendelhetők meg.

 
 

Hírnév egy hónapig
Szerző: 
Az Üzleti Ajánlatok.hu-t üzemeltető Konita Szolgáltató Bt. ügyvezetője. A térségfejlesztés, vállalkozásfejlesztés tizenéves béklyójából egyelőre nem sikerült szabadulnom. Ezen motiváció egyik gyümölcse az Üzleti Ajánlatok.hu, melyet szerencsém volt és van kiváló csapatban építeni és működtetni. A fenti feladatok jellemzően nem nyolc órás munkát jelentenek, így néha jól esik egy kis „Business Café”… készítsük, fogyasszuk együtt!
comments powered by Disqus