Főoldal > Pass partner > Építőipar, ingatlan > Ingatlan > Azonnal költözhető, ritkaságnak számít és nagyon keresett méretű és beosztású lakás
Csatlakozott 2011.
 

Azonnal költözhető, ritkaságnak számít és nagyon keresett méretű és beosztású lakás

Feladva:2019.04.11.
Kínálat típusa:Rendszeres
Irányár:36300000 HUF
Fizetési feltételek:36300000 HUF
GYORSAN KÖLTÖZHETŐ, JÓ ÁLLAPOTÚ, RITKASÁG A PIACON!
ISMEREM A HÁZAT, A LAKÁST! HÍVJON BIZALOMMAL!

INGATLAN HELYSZÍNE:
A XI. kerületben a Tétényi úton található az ingatlan parkos, zöld, fás környezetben. Nem közvetlen a főút mellett, viszont karnyújtásnyi távolságra van a Szent Imre kórháztól, a buszmegállóktól, metrótól. A környék infrastruktúrája fejlett, illetve folyamatosan fejlődik. Az autópályák, vagy a belváros autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan elérhetők. A Bikás park szinte a ház mellett kezdődik!

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 9 emeletes, lapostetős társasház az 1970-es években épült, a lépcsőházban kb 30 lakás található. A ház anyagi helyzete rendezett, állapota kifogástalan, bár az épület szigetelése még nem történt meg. Ennek ellenére alacsony a rezsi.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 70nm-es lakás az épület földszintjén található, amit gyalogosan közelíthetünk meg. A bejárati ajtón belépve az előtérbe lépünk. Jobbra található egy jó méretű tároló helyiség, ami tökéletesen alkalmas a nem minden nap használt tárgyaink elrejtésére. 3 egyforma teljes értékű szobái egyenként 17 négyzetméteresek. Ezekből 2 külön nyíló. Természetesen külön fürdőszoba-WC-vel rendelkezik. Konyhája ablakos jól berendezhető, könnyen szellőztethető. Innen nyílik egy kis spejz, ami nagyban megkönnyíti a konyhai edények élelmiszerek tárolását. A lakás ablakai parkra és a ház előtti parkoló felé néznek keleti-déli tájolással. Fekvésének és a nagy ablakoknak köszönhetően napfényes, mindig világos! 2007ben átfogó felújításon esett át. A villany, vízvezetékeket kicserélték, burkoltak, festettek, tapétáztak. Egyedül a nyílászárókat nem cserélték ki, ez az új tulajdonosra marad a jövőben. A lakás jó állapotú, igény szerint csinosítható, festhető.
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Blaskomed Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by