Főoldal > Pass partner > Mezőgazdaság, állattenyésztés > Mezőgazdasági projektek > Biogázüzemi fermentiszap szárítás
Csatlakozott 2010.
 

Biogázüzemi fermentiszap szárítás

Feladva:2018.09.30.
Kínálat típusa:Rendszeres
A biogázüzemek működése során az anyagok elrothasztásának (elgázosításának) következtében két termék keletkezik: meghatározó mértékben metánt tartalmazó gázkeverék és egy meglehetősen alacsony szárazanyag tartalmú (5-10 %), tehát híg trágya vagy iszap. Ennek mennyisége a fermentorba juttatott alapanyag 70-75 %-a is lehet.

Ez a fermentiszap értékes és tartalmas tápanyag a mezőgazdaság, a növénytermesztés számára.
Azonban ebben a formában a hasznosítását több kötöttség nehezíti: kötött az adott területre kijuttatható mennyiség, ennek időpontja, a tárolása stb.

Mindezen hátrányok és kötöttségek kiküszöbölésére ajánlunk megoldást. Eszközeinkkel gazdaságosan megoldható előzetes szeparálást követően a trágya szárítása és igény esetén pelletálása. Ezáltal megoldódik az eredeti helyigény töredékén történő tartós tárolhatóság, a környezetszennyező anyagból környezetbarát áru keletkezik, nagy mértékben függetlenedik a kijuttatás helye és ideje. A kijuttatáshoz nem szükséges drága célgép, a műtrágya szórás gépei tökéletesen megfelelnek.
A szárítást új rendszerű, gazdaságos (fajlagosan 30-40 %-kal kevesebb hő és villamos energiát igényel dobszárítóval összehasonlítva) pillanat szárítóval oldjuk meg. A szárító automata vezérléssel biztosítja a beállított, kívánt nedvességet.
A szárított anyag alkalmas pelletgyártásra is.
A szárító érdekessége még a hőt előállító kemence, mely a növényi eredetű tüzelőt elgázosítja, majd a gázok elégetésével fejleszt hőt 90 % feletti hatásfokkal.

Árat a kívánt teljesítmény és kiépítettség függvényében adunk.

Érdeklődés esetén bővebb felvilágosítást adunk a +36 70 268 9071 telefonon vagy a hargitawood1@yandex.ru címen
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Blaskomed Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by