Főoldal > Pass partner > Energia, tüzelő > Energiaprojekt > Univerzális szárító - egyedül álló tulajdonságokkal
Csatlakozott 2010.
 

Univerzális szárító - egyedül álló tulajdonságokkal

Feladva:2018.02.28.
Kínálat típusa:Rendszeres
Hosszú lenne felsorolni mindazokat a növényi eredetű nedves anyagokat, a fűrészportól a baromfitrágyán át a kommunális szennyvíziszapig, amelyeket ezzel a szárító típussal nagyon gyorsan és energia takarékosan meg lehet szárítani.

A teljesítményéhez rendelt vízelvonás 40-45%. Ennél magasabb is lehet a vízelvonás, ekkor a szárító teljesítménye némileg csökken.

A szárító önmaga egy belül üres fémszerkezet, melybe be van építve egy k a l a p á c s o s d a r á l ó. A magas vízeltávolító képesség (85 %-os sörtörkölyt is szárított), a rendkívül gyors szárítás (saját mérés 65 %-os szennyvíziszapnál 2(!) perc volt), az igen kedvező hő és villamos energia felhasználás (30-40 %-kal kevesebb a forgódobos szárítóval összehasonlítva) ennek a darálónak köszönhető. Ez a daráló növeli meg a nedvesség leadó felületet egy pillanat alatt a megszámlálhatatlan sokszorosára és csökkenti le az anyag belsejében levő nedvesség útját a leadó felületig az eredeti tört részére. Ráadásul a kívánt nedvesség menet közben, fokozat nélkül szabályozható.

A szárításhoz hő is szükséges. Hőfejlesztő kemencéje növényi tüzelőanyaggal fűthető, melyet első fázisban elgázosít, melynek eredménye éghető gázok keveréke és hamu. Második fázisban ezeket a gázokat égeti el magas (1200-1400 C° hőmérsékleten), melyből külső levegő hozzákeverésével lehet szárításra alkalmas hőmérsékletet előállítani. A kemence hatásfoka 90 % feletti, az égéstermék abszolút környezetbarát.
A szárító tartozéka még egy multiciklon, mely közel 100 % hatásfokkal kiválasztja a megszárított, megdarált port, így ez is messzemenően környezetbarát.
0,5; 1,0; 1,5; 2,0 és 3,0 t/ó teljesítményű szárítókat tudunk szállítani automata vezérléssel.

További felvilágosítás a +36 70 268 9071 telefonon vagy a hargitawood1@yandex.ru címen
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Konita Szolgáltató Bt. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by