Főoldal > Pass partner > Építőipar, ingatlan > Ingatlan > Új építésű Ipari ingatlan eladó Komlón Ár:100 millió +ÁFA
Csatlakozott 2017.
 

Új építésű Ipari ingatlan eladó Komlón Ár:100 millió +ÁFA

Feladva:2018.11.14.
Kínálat típusa:Rendszeres
Fizetési feltételek:100000000 HUF
Önellátó brikett gyárnak szánt teljesen új, még nem használt épület, körbekerített, teljes infrastruktúrával eladó. A telek 5769 m2-es déli tájolású, ipari övezet, bármilyen tevékenységre alkalmas. Az ingatlan teljesen önellátó, rá van kötve a hálózati víz rendszerre. Be van vezetve az áram saját tűzcsapokkal, 45 m3-es földalatti víztartállyal rendelkezik, mely az esővizet gyűjti össze. A vízgyűjtőrendszer, rákötött kerti csappal van ellátva, öntöző előkészítéssel. Ezen felül 34 kW-os szolár rendszerrel, mely 3x160A-es kiépített rendszerre táplál vissza. Telepítve van egy dízel generátor is, mely a tartalék rendszert üzemelteti, így az ingatlan, szükség esetén a szolgáltatóktól mentesen akár hónapokig is tud üzemelni. A biztonságról egy táv irányítható riasztó rendszer gondoskodik, mely az ingatlan kerületén elhelyezett infrasorompókra van kötve, a hagyományos épület védelmen túl. Az épület maga egy nettó 40x15 m-es csarnok, mely akár 6 kapun keresztül is alkalmas kamionok befogadására, ennek megfelelően 40 tonna terhelhetőségű padlózattal, és úttal rendelkezik, melyet egy táv irányítható toló kapu választ el az aszfalt úttól. Ennek az aszfalt útnak köszönhetően a telephely könnyen, biztonságosan közelíthető meg.

A csarnok hőszigetelt, 10 cm vastag KingSpan panelből épült. Igény esetén nettó 1.500.000.- Ft+ÁFA-ért megvásárolható a letelepített dízel generátor és 1.000.000.- Ft+ÁFA-/ db áron bebútorozott irodából WC, mosdó, és zuhanyzóból álló konténer. Természetesen a konténer fűthető, hűthető.
Ár: Nettó 100 M Ft.+ ÁFA

A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Konita Szolgáltató Bt. © Minden jog fenntartva 2003-2018
Hosted by