Főoldal > Pass partner > Energia, tüzelő > Energiaprojekt > infrapanel - a legjobb fűtés
Csatlakozott 2013.
 

infrapanel - a legjobb fűtés

Feladva:2017.07.25.
Kínálat típusa:Rendszeres
Irányár:40000 - 60000 HUF
Ha nincs gáz vagy drága: infrapanel a legkorszerűbb és legkedvezőbb fűtés!
A gázüzemű rendszerek kiszorítása csak egy jobb és gazdaságosabb rendszer alkalmazásával működhet, ami kizárólag az elektromos fűtési és hűtési mód lehet.

A földgáz ára dinamikusan emelkedik, ezzel ellentétben az elektromos áram előállítására egyre több alternatív megoldás létezik, és folyamatosan csökken ezen rendszerek beruházási költsége.

Az elektromos infrapanelek nem kizárólag az alacsony üzemeltetési lehetőségeket nyújtják a vásárlók számára, hanem beszerelése is sokkal egyszerűbb és olcsóbb.

Az egyéb fűtésrendszerek kiváltására a nagyközönség és cégek számára is a napról napra ismertebbé vált infrapanelek, azok előnyei és az egészségre gyakorolt jótékony hatásuk miatt rendkívüli gyorsasággal terjed alkalmazásuk.

Ára annak ellenére hogy elektromos árammal működik a kitűnő konstrukciónak köszönhetően sokkal kedvezőbb a gázfűtésnél: a beszerelése egy gázos központi fűtésnek mintegy 30-40 %-a (és gyorsabb, valamint egyszerűbb, nem kell terveztetni, nem kell kémény,) az üzemeltetése pedig a gázos fűtésnek ca. 70 %-a!

Mivel minden ingatlannak más az adottsága, minden megkereséskor egyedi árajánlatot adunk.
Közvetlenül a gyártótól hozzuk be a paneleket, ezért kedvező áron tudjuk adni, valamint csak paneleket is forgalmazunk, beszerelés nélkül is.

Infrapanel - a legjobb fűtés!
Apáti Barnabás, 06 30 226 2026
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Blaskomed Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by