Főoldal > Pass partner > Építőipar, ingatlan > Kivitelezés > Eladó teljesen tiszta, rózsaszín adószámos Áfás szlovák cég s.r.o. Kft formájú
Csatlakozott 2015.
 

Eladó teljesen tiszta, rózsaszín adószámos Áfás szlovák cég s.r.o. Kft formájú

Feladva:2017.06.16.
Utolsó módosítás:2017.07.11.
Kínálat típusa:Rendszeres
Irányár:2500 - 2500 EUR
Származási hely:Szlovákia
Fizetés módja:CASH
ELADÓ rózsaszín adókártyás Szlovák cég s.r.o (Kft) ÁFA körös

Eladó egy teljesen tiszta, per, teher és tartozásmentes 2016-ban alapított KFT (s.r.o) formájú ÁFA körös szlovák cég, amely azonnal megvásárolható és átvehető, teljesen működőképes.

A cég székhellyel rendelkezik, amelynek díja 2017. 7. hó végéig rendezett, de hosszabbítható, amelynek költsége további 120 EUR a jelen év fennmaradó időszakára. A cég különös gazdasági előnye, hogy Ausztriában (Raiffeisen Bank Mattersburg) rendelkezik kedvező költségű bankszámlával. Amennyiben szükség van az osztrák bankszámlára, úgy átíráskor, adás-vételt követően az osztrák bankban segítek a nyelvi ügyintézésben.

A cég vételára: 2500 EUR.

A cég törzstőkéje 5000 EUR. A kedvező vételár mellett egy sok tevékenységi körrel bejegyzett céget adok át, így megkímélheti magát az új cég alapítási tortúrától a nem tervezett további költségektől, más olcsóbb cég megvásárlásától, egyéb bürokratív hivatali eljárásoktól. A cégnek nagyon minimális forgalma volt.

A cég az átvételt követően azonnal használható. További információkat telefonon, +36702712383, vagy a +(43) 660 6284107 számon vagy emailben tudok adni. A cég működőképes, és mint írtam per és teher mentes, amelyet büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentek és vállalok.

Kifogástalanul tiszta múltú szlovák cégből nagyon kevés van, így nem áll módomban félre tenni senkinek (max 1-2 napra, az adásvételi megegyezett időpontjáig), egyébként aki kifizeti, az viheti. Komoly érdeklődés esetén 1000 EUR foglalóval van lehetőség lefoglalni a céget, későbbi adásvétel esetére.


Keressen bizalommal!
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Konita Szolgáltató Bt. © Minden jog fenntartva 2003-2017
Hosted by