Főoldal > Pass partner > Építőipar, ingatlan > Építőipari projekt > Cégek részére folyamatos munkát, projekteket biztosítok személyes részvétellel Ausztriában
Csatlakozott 2015.
 

Cégek részére folyamatos munkát, projekteket biztosítok személyes részvétellel Ausztriában

Feladva:2017.06.03.
Utolsó módosítás:2017.06.12.
Kínálat típusa:Rendszeres
Származási hely:Ausztria
Szeretne cégével Ausztriában hosszútávon munkát vállalni?

Érdekli Önt a nagy kivitelezési projektek lehetősége is (átlagban 4-24 hónap)?
Megbízható a cége és annak dolgozói állománya?

Szeretné, ha felkészült és az osztrák építőiparban nagy tapasztalttal, üzleti kapcsolattal rendelkező személy koordinálná a bevállalt projekteket?

Talán a német nyelvet sem beszéli annyira, hogy kellő tapasztalattal, rutinnal rendelkezzen ehhez?
Ha a kérdések igen csak motíválják Önt, és a válasz mindegyik esetben IGEN, akkor személyem operatív részvételével vállalni tudom Önnek Ausztriában az építőiparban és egyéb kereskedelmi területen, vagy az Ön szakterületén az üzleti lehetőségek felkutatását, projektek megszerzését, valamint aktív részvételt a projekt menedzselésében.

Együttműködési garancia: 1991. év óta Ausztriában tevékenykedem építőipari és kereskedelmi területen, megbízói és megrendelői panaszok nélkül.

Hosszútávú együttműködés a célom, így személyemhez az osztrák Megrendelők, partnerek általában ragaszkodnak, hiszen ez is egyfajta garancia részükre a projektek korrekt kivitelezéséhez. Ennek a működési tematikáját már évek óta jól kezelem, így a mechanizmus, üzleti modell rendelkezésre áll.

Székhelyem, irodám Sopronban található!

Részletekről telefonon a +36702712383, illetve e-mail formájában tudok pontosabb felvilágosítást adni. Illetve tekintse meg weboldalamat a www.adpm-consulting.com címen.
A vállalkozás kapcsolati- és cégadatait portálunk ellenőrizte, azok valódiságát megerősíti.
A minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítéssről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Konita Szolgáltató Bt. © Minden jog fenntartva 2003-2018
Hosted by