Főoldal > Építőipar, ingatlan > Ingatlan > Egészben, vagy részekben is megvehető! 2.9 millio EUR:32 hektár belterület, 539 CSOK lakás építhető
Csatlakozott 2016.
 

Egészben, vagy részekben is megvehető! 2.9 millio EUR:32 hektár belterület, 539 CSOK lakás építhető

Feladva:2017.05.05.
Utolsó módosítás:2017.08.08.
Kínálat típusa:Rendszeres
Irányár:2900000 EUR
Származási hely:Magyaroroszág, Komárom-Esztergom megye
Márkanév:beruházási terület, lakópark-ranch
Fizetés módja:CASH
Budapesthez közeli Zsámbéki Medencében megvételre kínálunk egy 32 hektár belterületet 2,9 Millió Euro ajánlati irányáron (539 db CSOK lakás építhető) és egy 114 hektár egy bekerített arborétum jellegű fejlesztési területet 2,6 millió Euro irányáron. Összesen 146 hektár, bekerített óriásbirtok! A belterületi 32 hektár valamint a 114 hektár külterület külön-külön is megvásárolható!!

Jogilag tiszta, per-, teher- és hiteljelzálog mentes multifunkcionális fejlesztési területről beszélünk. A belterületi 32 hektáros építési terület leadózott és a hatósági engedélyekkel együtt egy építési projektcég apportjába van vonva. Ezáltal ezt hazai és külföldi cég egyaránt megvásárolhatja.

Ezt a külterületi besorolású 114 hektárt belföldi személy megveheti, vagy max. 20 évre bérbe veheti a törvényes módon való végleges rendezésig. (Mindenkoron a hatályos magyar földtörvény szerint kell eljárnunk.)

A 131 óriástelekhez vezető elektromos és földgázellátó rendszer kiépítve + a vízellátást és a termálfürdő létesítését szolgáló nagy hozamú mélyfúrású karsztvizes kút is rendelkezésre áll. A még hiányzó vízvezeték hálózat, valamint a szennyvíz elvezető és kezelő rendszer építéséhez jogerős kiviteli tervek vannak. Az úthálózatot burkolat nélküli kavicságyazással készítették el.

A 131 telek több részre osztva is megvásárolható.

Építési belterületeként telekkönyvezték a központjában fekvő 32 hektárt. Az ezt körbefogó 114 hektáros Arborétum pedig ideális adottságokkal rendelkezik a minőségi élethez. A fejlesztési terület akár egy 2-3000 fős minőségi lakópark, nemzetközi nyugdíjas falu vagy egészségpark blokkonkénti kiépítésére is kiválóan megfelel. Erre egyidejűleg építhető exkluzív Családi RANCH, vagy telkek összevonásával Luxus Tanyapark, minőségi Menedzser Központ, Egészségpark továbbá, sok egyéb mellett akár 539 db CSOK állami támogatású lakás is.

A terület könnyen elérhető a Budapest- Bécs közötti M1-es sztrádáról lehajtva.Budapest közelsége munkahelyi, bevásárlási, egészségüg
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Konita Szolgáltató Bt. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by