Főoldal > Építőipar, ingatlan > Ingatlan > Kereskedelmi logisztikai ingatlan az EU-Ukrajna határon
Csatlakozott 2015.
 

Kereskedelmi logisztikai ingatlan az EU-Ukrajna határon

Feladva:2015.12.28.
Utolsó módosítás:2019.09.04.
Kínálat típusa:Rendszeres
Bátyú (Kárpátalja, Beregszászi járás) négyezer lelkes nagyközség. Zömében magyarok lakta település a Beregszászi járás délnyugati részén. Több mint egy évszázada fontos vasúti gócpont. Néhány kilométerre innét található a Szalóka-Eperjeske-Tuzsér határátkelő, ahol a Magyarország és Ukrajna közötti vasúti teherforgalom jelentős részét bonyolítják le. A pályaudvar közelében néhány évvel ezelőtt korszerű átrakodó állomás a Kárpáti Terminál kezdte meg működését. A település mellett halad el a Csap-Beregszász főútvonal. A település központi részén a múlt század nyolcvanas éveinek végén korszerű kereskedelmi-szolgáltató komplexumot adtak át, ahol áruház, élelmiszerbolt, étterem, varroda, pékség, gyógyszertár, orvosi rendelő stb. kapott helyet. Az addig állami kézen lévő komplexumot - melyhez összességében négyezer négyzetméter alapterületű épületegyüttes és egy hektár parkosított, részben aszfaltozott, körbekerített zöldövezet tartozik - árverés keretében privatizáltam. A komplexumban több mint kétszáz kisebb-nagyobb terem, helyiség található.
Az objektum a megfelelő felújítások elvégzése után alkalmassá tehető arra, hogy ott újra varroda, kisebb gyár, feldolgozóüzem, logisztikai komplexum működjön.
A komplexum szomszédságában épült fel egy lakótelep, ahol közel kétezer ember él. Ők egyrészt a komplexumon beinduló vállalkozásokhoz szükséges munkaerőt tudják biztosítani, másrészt az itteni szolgáltatásokat vehetik majd igénybe. A közeli községekből a vasútnak köszönhetően a dolgozók bejárása könnyen megoldható. Mivel az EU Ukrajnával szabadkereskedelmi megállapodást kötött, ami 2016 január 2-tól lépett életbe, azon EU-s cégek, amelyek szeretnének a jövőben az ukrán (45 milliós) piacon kereskedni, kell hogy rendelkezzenek logisztikai (raktározási) helyiségekkel. Ez az ingatlan kivállóan megfelel ezen rendeltetésnek.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by